IMPORTANT: El termini d'inscripció de noves candidatures ha finalitzat el dilluns 25 a les 23.59h i ja no s'admeten noves candidatures.

Responsable de friegue - Chief steward

Only YOU Hoteles València

Inscripcions tancades

Descripció

Des d'ONLY YOU Hotel València busquem professionals capaços de superar-se a si mateixos, de ser exemples de compromís, motivació i optimisme, aconseguint entusiasmar al seu equip i contribuint a l'èxit, guiats pels nostres valors.

Busquem un perfil professional flexible i professional que gaudeixi del treball en equip, que vulguin compartir el seu coneixement i experiència amb els altres i que busqui estabilitat. Si t'agrada l'organització, el moviment i la gestió d'equips.... ¡T'estem buscant!


Funcions

  • Gestió de l'equip de supervisió de l'equipament i outlets de cuina (seguiment d'efectivitat de neteja, control i els aspectes financers de les operacions que inclouen consum de químics, reports, etc.).
  • Gestió de l' equip per atraure, retenir i motivar els empleats. Contractació, formació i desenvolupament de l'equip (resolució de problemes, facilitar la comunicació, etc.).
  • Assegurar la neteja i el correcte estat de les àrees de producció, així com a contribuir en la neteja.
  • Assegurar-se de la correcta documentació i organització dels horaris de neteja i temperatures de la maquinària i mantenir-la en correcte estat.
  • Identificar necessitats de formació, planificació de programes de desenvolupament, així com la formació i alineació dels estàndards a l' equip.
  • Assegurar que l' equip està format pel que fa a maquinària.
  • Liderar el recompte d'estoc dels outlets de F&B i enviar reports per outlet assegurant que es compta amb els equipaments necessaris.
  • Assegurar els checks de neteja en cuina i bars.
  • Assegurar compliment de les lleis de Sanitat & Neteja.
  • Assegurar els estàndards d' estat dels aliments.
  • Crear horaris efectius d'acord amb les necessitats operatives, i control de vacances/festius.











S'ofereix

Per la nostra banda oferim la possibilitat de fer carrera amb nosaltres, créixer dins de la companyia, valorant la responsabilitat.

Requisits

  • Experiència i familiarització hotels o restaurants almenys 1 any.
  • Experiència en gestió d' equips.
  • Gestió de l' estrès i alts volums de treball.
  • Valorem l'experiència, però sobre l'actitud i ganes de gaudir de la feina.