IMPORTANT: El termini d'inscripció de noves candidatures ha finalitzat el dilluns 25 a les 23.59h i ja no s'admeten noves candidatures.

Itinerari de pràctiques en oficina comercial

FERMAX València

Inscripcions tancades

Si coneixes bé els productes FERMAX i vols formar-te al costat de grans professionals de les telecomunicacions, inscriu-te en aquesta oferta indicant el teu lloc de residència i l'Oficina Comercial en la qual t'agradaria fer les teves pràctiques.

Si encara no els coneixes bé però vols aprendre, inscriu-te i preguntes pel CAMPUS FERMAX. Et donarem l'oportunitat de realitzar els cursos online de producte de manera totalment gratuïta. Nosaltres posem el curs, tu li dediques el teu temps d'aprenentatge quan i on vulguis de manera online.




Funcions

T'integraràs en l'equip tècnic col·laborant inicialment en les tasques bàsiques de suport i gestió administrativa, i de manera progressiva aniràs aprenent sobre els productes i instal·lacions més complexes.

S'ofereix

  • Jornada: Mínim 4 i màxim 8 hores diàries - 40 setmanals
  • Idiomes: Espanyol i l'idioma de la teva comunitat autònoma
  • Horari: PRESENCIAL FLEXIBLE



Requisits

Estar estudiant un cicle de grau mitjà o superior de les famílies d' ELECTRICITAT-ELECTRÒNICA o bé d' INFORMÀTICA de la formació professional.