IMPORTANT: El termini d'inscripció de noves candidatures ha finalitzat el dilluns 25 a les 23.59h i ja no s'admeten noves candidatures.

Mosso/a de magatzem

Synergie Manises

Inscripcions tancades

EL GRUP SYNERGIE, multinacional francesa especialitzada en la gestió integral dels Recursos Humans des de 1969, ofereix serveis globals de Treball Temporal, Selecció, Formació, Consultoria i Outsourcing.

Comptem amb una àmplia xarxa d'oficines distribuïdes a 13 països europeus (Alemanya, Bèlgica, Eslovàquia, Espanya, França, Itàlia, Luxemburg, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca i Suïssa), al Canadà i a Austràlia. A Espanya, disposa de més 45 delegacions a tot el país. El nostre objectiu és ser presents als principals nuclis econòmics del país.

La nostra missió és contribuir en la importància que té l'ocupació tant per a les empreses com per a les persones, identificant les necessitats canviants del mercat dels nostres clients i oferint solucions de Capital Humà que aportin valor. Som un excel·lent equip de professionals capaços de desenvolupar l'ocupabilitat dels nostres candidats i empleats.

A Synergie la inclusió i la diversitat formen part de la nostra cultura, seleccionam@s als millors candidat@s, en independència de la seva edat, sexe, raça i capacitats, per la qual cosa les nostres ofertes engloben tod@s els col·lectius sense excepció. ¡No t'autodescartes, volem conèixer-te!




Funcions

Des de Synergie busquem incorporar a un/a mosso/a de magatzem per a una empresa de missatgeria a la zona de Manises.

Quines són les tasques a realitzar?

Càrrega/descàrrega i ubicació de mercaderies.



S'ofereix

Salari: 11,18 e/bruts hora

Horari:

  • Dilluns 6:45 a 10 // 17:30 a 20:15
  • Dimarts a Divendres 8:30 a 10:30 // 17:30 a 20:15

Requisits

Quin perfil triomfaria en el lloc?

  • Experiència prèvia en sectors similars.
  • Experiència treballant en equips.